Medlemsskap

Medlemsskap i IK Ymer: Vad kul att du vill bli medlem i IK Ymer! I några av våra sektioner kan vi ha köer men då hör vi av oss och erbjuder i så fall möjlighet till annan träning. Vi vill såklart att ni skall vara en del av vår härliga förening. Du kan vara medlem i flera av våra sektioner och bara betala en medlemsavgift, se information nedan vad medlemsavgiften är. En del av våra sektioner har en träningsavgift som också skall betalas (gå in på respektive sektions hemsida så hittar du information). Du som blir medlem följer såklart IK Ymers stadgar. Läs gärna vår integritespolicy här. Gå in på följande länk: ansökan medlemsskap, och ansök om medlemsskap i IK Ymer. Om du/ni vill vara med i vår motionssektion är det Gång och vandring du skall välja i ansökan. Vår bowlingsektion är för närvarande vilande.

Att vara medlem i Idrottsklubben Ymer innebär mer än att endast delta i en organiserad verksamhet som t.ex. att cykla, friidrotta, orientera eller vara med i en motionsgrupp. Alla medlemmar har grundförmåner;

YmerKuriren med fyra nummer/år, klubbtidningen som skildrar hela Ymers verksamhet. Observera att du måste meddela kansliet om du vill ha den hemskickad, via mail This is a mailto link eller telefon 24 89 24. Annars finns den att hämtas på Ymergården eller på Ymers olika träningsanläggningar.

Ymergården som klubbstuga vilket innebär bl.a. att kunna använda dusch/bastu för 200 kr/år (badavgift), för ungdomar t.o.m. 20 år är det gratis.

Kansli IK Ymer har kansli på Ymergården och i Ryahallen där vi ger service till dig som medlem i möjligaste mån.

Erbjudande Tillsammans med våra sponsorer arbetar vi för att erbjuda rabatter för alla Ymermedlemmar, se annonser nedan.

Sektionsval I IK Ymer betalar du bara medlemsavgift en gång men kan vara med i flera sektioner. Tillkommer eventuella träningsavgifter.

Försäkring

Fullbetald medlem: Sektionerna har olika försäkringar beroende på vilket idrottsförbund sektionen tillhör. Tag kontakt med din sektion om du vill veta mer. För vissa sektioner krävs licens för att vara försäkrad.

Stödjande medlem: För dig som vill stödja Ymers verksamhet men inte är engagerad för övrigt som ledare, tränande eller tävlande har vi ett alternativ med en lägre avgift. Grundförmånerna gäller givetvis även den stödjande medlemmen, dock försäkring endast som funktionär. Du kan som stödjande medlem även välja vilken sektion du vill vara med i då en del av din medlemsavgift går tillbaka till vald sektion. Väljer du att inte skriva sektion stödjer du hela Ymers verksamhet.

Medlemsavgifter 2018

t.o.m. 20 år (född 1996 o senare)          200 kr

Från 21 år-64 år (född 1995-1952)         400 kr

65 år och äldre (född 1951 och tidigare)  300 kr

Stödjande medlem                               200 kr

Badavgift, endast från 21 år - 200 kr

Inbetalas på bankgiro 5283–5840, IK Ymer med angivande av namn, adress, sektion och födelsedata. Se länken till inbetalningstalongen längst upp på sidan för mer detaljerad info.

>>Inbetalningstalong för medlemsskap i IK Ymer

Medlemsinformation

Hos XL BYGG NORRBY TRÄ får Ymeriter rabatt mot uppvisande av medlemskort i kassan!

Färgbolaget

Hos Färgbolaget på Landalagatan 6 i Borås får Ymeriter 10-25% rabatt mot uppvisande av medlemskort!

Hos Fotriktigt får Ymeriter 30 % rabatt (ej ortopediska skor och inlägg) vid två tillfällen mot uppvisande av VIP-card!VIP-card kan du som medelm i IK Ymer hämta på Ymergården. Övriga inköp är det 15 % rabatt.

Uppdaterad: 16 MAR 2018 11:34
Skribent: Carina Lindberg

Idrottsklubben Ymer

Kontakt kansli
Ymergården (kartlänk)

IK Ymer
507 90 Brämhult

Huvud/Guldsponsorer

Boka upp 26 oktober 2019 i er kalender. Mer info kommer :-)  !!!

Suckarnas gång

Knallecupen 15-16sept