Hoppa till sidans innehåll

Månadens Ymerpromenad


IK Ymer anordnar Månadens Ymerpromenad under fyra lördagar 2020; 13 juni, 11 juli, 8 augusti och 12 september. Vi utgår från Ymergården klockan 10.00 och ingen föranmälan krävs. Vi kommer att ha guider och vi besöker några utflyktsmål under promenaden. Det kan tex vara någon historisk plats, någon artkännedom eller tex någon fin utsiktsplats. Efter promenaden blir det en enklare lunch. Promenaderna är till för alla, både Ymeriter och icke Ymeriter är välkomna. Du kanske vill lära dig mer om området runt Ymergården, du kanske vill ha promenadkompisar och inte alltid gå själv, du kanske vill ha nya promenadstigar, du kanske vill ha en push att gå ut i skogen osv.

Om du inte kan komma just den lördagen vi har guider så kan du ändå gå promenaden. Vi sätter upp en karta på vår anslagstavla där promenaden är utritad. Vi sätter också upp tavlor med information vid varje utflyktsmål så du kan läsa dig till vad vi har tittat på. Dessa finns kvar i en månad till nästa promenad. Promenaderna kommer inte att vara barnvagnsvänliga.

Den första promenaden är den 13 juni och den kommer att vara 4,3 km lång. De nästkommande promenaderna kommer att bli längre men vi meddelar alltid här hur långa de är. 

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer i Corona-tider. 

Varmt välkomna hälsar IK Ymer. 

Uppdaterad: 03 JUN 2020 12:38 Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer