Medlemskap

Medlemsskap i IK Ymer: Vad kul att du vill bli medlem i IK Ymer! I några avåra sektioner kan vi ha köer men då hör vi av oss och erbjuder i så fall möjlighet till annan träning. Vi vill såklart att ni skall vara en del av vår härliga förening. Du kan vara medlem i flera av våra sektioner och bara betala en medlemsavgift, se information nedan vad medlemsavgiften är. En del av våra sektioner har en träningsavgift som också skall betalas (gå in på respektive sektions hemsida så hittar du information). Du som blir medlem följer såklart IK Ymers stadgar. Läs gärna vår integritespolicy här. Gå in på följande länk: ansökan medlemsskap, och ansök om medlemsskap i IK Ymer. Om du/ni vill vara med i vår motionssektion ärdet Gång och vandring du skall välja i ansökan. Vår bowlingsektion är för närvarande vilande.

Att vara medlem i Idrottsklubben Ymer innebär mer än att endast delta i en organiserad verksamhet som t.ex. att spela volleyboll, friidrotta, orientera eller vara med i en motionsgrupp. Alla medlemmar har grundförmåner;

Ymergården som klubbstuga.

Kansli IK Ymer har kansli på Ymergården och i Ryahallen där vi ger service till dig som medlem i möjligaste mån.

Erbjudande Tillsammans med våra sponsorer arbetar vi för att erbjuda rabatter för alla Ymermedlemmar, se annonser nedan.

Sektionsval I IK Ymer betalar du bara medlemsavgift en gång men kan vara med i flera sektioner. Tillkommer eventuella träningsavgifter.

Försäkring

Fullbetald medlem: Sektionerna har olika försäkringar beroende på vilket idrottsförbund sektionen tillhör. Tag kontakt med din sektion om du vill veta mer. För vissa sektioner krävs licens för att vara försäkrad.

Stödjande medlem: För dig som vill stödja Ymers verksamhet men inte är engagerad för övrigt som ledare, tränande eller tävlande har vi ett alternativ med en lägre avgift. Grundförmånerna gäller givetvis även den stödjande medlemmen, dock försäkring endast som funktionär. Som stödjande medlem kan du välja vilken sektion du vill vara med i då en del av din medlemsavgift går tillbaka till vald sektion.

Medlemsavgifter 2021

t.o.m. 20 år (född 2001 o senare)          200 kr

Från 21 år-64 år (född 2000-1957)         400 kr

65 år och äldre (född 1956 och tidigare)  300 kr

Stödjande medlem                               200 kr

Om du blir medlem efter den 1 september betalar du halva medlemsavgiften. Om du blir medlem efter den 1 december betalar du en fjärdedel av medlemsavgiften.

Inbetalas på bankgiro 5283–5840, IK Ymer med angivande av namn, adress, sektion och födelsedata. Se länken till inbetalningstalongen längst upp på sidan för mer detaljerad info.

INBETALNINGSTALONG FÖR MEDLEMSKAP I IK YMER

Hos XL BYGG NORRBY TRÄ får Ymeriter rabatt mot uppvisande av medlemskort i kassan!

Färgbolaget

Hos Färgbolaget på Landalagatan 6 i Borås får Ymeriter 10-25% rabatt mot uppvisande av medlemskort!

fotriktigt2.png

Hos Fotriktigt får Ymeriter 20 % rabatt (ej ortopediska skor och inlägg) vid två tillfällen under kalenderåret. Fotriktigt har en lista med alla Ymers medlemmar i kassan. Du säger till på Fotriktigt att du är medlem i IK Ymer, de kollar upp dig på listan och du får 20 % rabatt.

blobid14.png

Hos Nordic Wellness får Ymeriter specialpris på Nordic Wellness två mest populära medlemskap. Sverigekortet där du kan träna på samtliga klubbar i hela Sverige: 330 kr/mån alt 3995 kr kontant. Alla Expressklubbar (gruppträning ingår ej i detta medlemskap) 199 kr/mån alt 2395 kr kontant.

blobid15.png

HopnPop har Ymeriter 10 % rabatt på inträdet.

Uppdaterad: 11 JAN 2021 09:25 Skribent: Carina Lindberg
.