Hoppa till sidans innehåll

Par-SM i discgolf

31 AUG 2020 13:07
I helgen spelades det par-SM i Västervik i discgolf. Vilken tävling det blev för ymeriterna. Det blev tre Ymermedaljer på en dag! Nedan kan ni läsa inlägget som publicerades på Ymer discolfs facebooksida. Stort GRATTIS till er alla!
  • Skapad: 31 AUG 2020 13:07

Jösses vilken dag! Tre Ymermedaljer på en dag! Historiskt! Sättet det gick till på är också sanslöst: Josef, med urstarke 360-Kristian, gick i ledargrupp med Västerviks stoltheter Anders/Jonas. De hade räknat ut att det skulle stå mellan dem: Inte ens en vildsint runda på -18 skulle räcka för Linus och 360-Calle. Det fanns inte på kartan att de skulle kunna ta sig upp och vinna. Dock hade Linus och Calle en egen karta: De pangade in ett helt sanslöst varv på -19! Plötsligt behövde ledarparen göra birdie på svåra hål 18 för att tvinga fram ett särspel. Det såg mörkt ut efter utkasten, men sagolika inspel såg till att skapa ett ruskigt raffinerat särspel! Efter tredje särspelshålet föll hemmasönerna ifrån och fick nöja sig med brons. Segrarna kunde koras först efter sjätte särspelshålet. Ja idag ägde de banan, Linus och Calle. Stort grattis till en fenomenal seger! Vi kan dock inte nog framhålla Josefs och Kristians prestation. Gårdagens -15 i best score är fortfarande ofattbart stark! Josef har på väldigt kort tid tagit enorma kliv mot, och sedermera in i, den svenska eliten. Så mycket passion och hårt arbete har fört honom dit. Och där hör han hemma! Naturligtvis var känslorna kluvna efteråt, eftersom han och Kristian hade avgörandet i egna händer, men när man tittar på namnen nedåt i resultatlistan... Wow, vilken prestation! Alla Ymerhjärtan klappar stolt! Också ruskigt imponerande av Kristian att gång på gång leverara mästerliga kast i pressade lägen. Respekti!
SM kan därmed summeras så här: Succé! Bra spelat av hela truppen - och dessutom har alla uppträtt på ett utomordentligt sätt i både med- och motgång. Så härligt att se det sportmannaskap som präglat helgen! Tack alla samarbetsklubbar som vi har kamperat ihop med, och ett stort tack till arrangörsklubben för ert hårda och fina arbete inför och under tävlingen!
Text och bild är hämtat från Ymer frisbees facebooksida.
Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer