Hoppa till sidans innehåll

Till alla medlemmar i IK Ymer

18 JAN 2022 12:54
IK Ymer håller på att byta administrativt system för medlems-, faktura- och närvarohantering i ett första steg. Det är därför som du ännu inte har fått någon inbetalningstalong för medlemsavgift i IK Ymer för 2022. Vi ser detta som en positiv
  • Uppdaterad: 18 JAN 2022 12:54

förändring som ger en bättre upplevelse för dig som medlem, där du får tillgång till en medlems-app där du kan ta del av information från din träningsgrupp och sektion.

Hur kommer det då att påverka er som medlemmar? Det kommer att bli ett nytt sätt att få betalningsaviseringen på, via mail med en specifik avgift för just dig. Några sektioner har ju en träningsavgift tex och då betalar man medlemsavgift och träningsavgift samtidigt. Vi ber alla befintliga medlemmar att vänta med att betala in några avgifter innan denna betalningsavisering kommer under början av februari. Det kommer även att bytas betalningsinformation så var uppmärksam på detta och följ de instruktionerna som ges i fakturan. För de medlemmar som inte har mail kommer man att få en pappersavisering.  Nytt på betalningsaviseringen är att det tillkommer en administrativ kostnad på 9 kr - 59 kr (beroende på beloppet på aviseringen).

Även en ny hemsida kommer att presenteras. Allt eftersom kommer vi att introducera fler funktioner som vi inför beroende vilka behov som vi har i respektive sektion och träningsgrupp. Andra fördelar är att detta minskar administrationen för våra anställda (och även sektionerna) så att vi i stället får tid över till andra uppgifter och kan utveckla föreningen.

Stort TACK för er förståelse!

Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer