Hoppa till sidans innehåll

Volleybolldamerna

01 NOV 2021 08:27
Igår var det match för volleybolldamerna igen. Det blev 3-2 vinst efter tight match mot Veddige-Varberg. Det brukar alltid bli täta derbymatcher mot just Veddige-Varberg och så blev det även denna gång.
  • Skapad: 01 NOV 2021 08:27

Det var en rakt igenom nervkittlande match med emellanåt långa dueller där lagen växlade initiativ och ledarposition i seten. Vi servade kanske lite vassare än motståndarna men de hade å andra sidan kanske lite bättre stabilitet i försvarsspelet än oss.
Det som skulle bli tungan på vågen var att inte låta nerverna spöka i setsluten. Just att hålla ihop spelet blev också matchavgörande. I sista set låg vi under med 13-10 och framtidsutsikten såg väl ärligt talat ganska mager ut. Men då… kom pannbenet fram och vi lyckades helt enkelt sluta göra egna misstag och vinner 5 bollar på raken och tar hem matchvinsten. Vilken vändning!
Grymt jobb av tjejerna och lika bra på bänken och inte minst på läktaren där Annas volontärkompisar fick taket att lyfta i Almås. Bästa klacken utan tvekan! Det kan vi definitivt vänja oss med, ni är varmt välkomna på fler matcher. 
Text och bild är hämtat från Ymer volleybolls facebook.
Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer