Hoppa till sidans innehåll

Fina resultat av våra discgolfare

02 MAJ 2022 15:21
I den första deltävlingen av Swedish Discgolf Pro Tour (Lundbyparken Open) blev det ymerseger! Efter den första rundan var både Pelle och Josef med i segerstriden. Pelle hade en tuff andrarunda, men visade moral och stort kunnande,
  • Skapad: 02 MAJ 2022 15:21

då han klättrade upp till en femteplats. Snyggt! Josef spelade fortsatt riktigt stabilt - och oerhört bra! Men skulle han verkligen kunna hota världsstjärnan Nikko Locastro över tre rundor? Svar: JA! Efter en rykande duell så var det Josefs långputtar som blev avgörande. Stort grattis till denna meriterande seger! Verkligen häftigt!
Josef säger: ”En bra tävling vi bägge (Pelle och Josef, reds anm.) behövde. Avslappnat spel och avslappnat utanför banan som ledde till bra resultat”
Pelle är nöjd med att spela sig till hetluften med en stark start och ”växa sig i erfarenhet” och att han lyckades att spela upp sig under sista varvet igen!
Noterbart är också att unga ymerlöftet Adrian Jogeland slog till med en rykande sistarunda och därmed hamnade på övre halvan i detta meriterade startfält. Honom kommer vi att få se mer av framöver!
Text och bild är hämtat från Ymer frisbees fb. 
Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer