Hoppa till sidans innehåll

Heatland Open, discgolf

21 JUL 2021 09:05
I helgen spelades Heatland Open, i discgolf, i Filipstad. En runda per dag och tre pooler. 11 Ymerspelare var på plats, i fyra olika klasser. Hur gick det? Linus Carlsson slog till med en så där magisk sistarunda som bara han kan göra.
  • Skapad: 21 JUL 2021 09:05

Efter att ha spelat -8, -9 på de första två rundorna så gick han under söndagen på -13! Helt otroligt bra - och då hade han ändå två puttar som var på massor av kedjor, men som inte stannade i. Linus grämer sig dock inte så mycket för det utan gläds åt en seger i vad som bara kan kallas utklassningsstil: Segermarginalen till tvåan Henrik Hagman (och trean Ture Valtonen) skrevs till slut till åtta kast! ”Jag är faktiskt ganska nöjd!” Det är stora ord för att komma från Linus! Stort grattis säger såklart alla klubbkompisar!
Klubbkamrater ja: Det var fler som klev upp på prispallen: Albin Bengtsson knep segern i Recreationalklassen och Mikael Svensson blev trea i MP40. Pelle Carlsson förtjänar också ett stort omnämnande, då han blev åtta i openklassen. En ruskigt bra prestation i detta meriterade startfält. Grattis!
Gott kämpat alla ymerspelare!
Text och bild är hämtat från Ymer frisbees fb.
Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer