Hoppa till sidans innehåll

Övernattningar på Ymergården

14 JAN 2022 10:36
Vet ni om att ni kan övernatta på Ymergården nu efter vår ombyggnation? Vi tycker att det har blivit så fint och att det är ett sådant bra alternativ för övernattning om man inte vill bo på hotell i centrala Borås. Kom gärna upp och titta!
  • Skapad: 14 JAN 2022 10:36

Vi erbjuder ett lugnt och personligt boende i utkanten av Borås, mitt i ett aktivitetsområde. Du kan spela discgolf på en av Sveriges absolut bästa och finaste discgolfbanor med 27 hål. Vi erbjuder också boule och beachvolleyboll. Utrustningen hyr ni enkelt av oss. Det finns spår och leder som startar precis utanför dörren och om ni vill springa en orienteringsbana kan vi fixa det också. Det finns ett utegym som ni nyttjar fritt. 
Vintertid är det bara en backe ner till Borås Skidstadion där det erbjuds fantastiska skidspår.

Fri WIFI och gratis parkering. Fullt utrustat kök där det finns kaffe och te. Två rum med sammanlagt 20 bäddar. Tre toaletter och fyra handfat. Ett torkskåp finns också. Omklädningsrum med toaletter, dusch och bastu finns i en annan ingång. 

Kostnad 250 kr/person och natt. Tillägg för sängkläder 50 kr och handdukar 50 kr. Sovsäck tillåts inte. Ni städar efter er innan ni lämnar. 

Vid intresse så skicka ett mail till This is a mailto link

Om ni är fler än 20 så finns det också möjlighet att hyra "Storstugan" men då är det hårt underlag som gäller. Vid intresse så skicka ett mail till This is a mailto link

Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer