Hoppa till sidans innehåll

SM-brons till Ymer frisbee!

14 SEP 2020 14:10
I helgen blev det ytterligare en SM-medalj till Ymer frisbee. Det var i Lag-SM som Albin, Dennis, Josef, Linus, Pelle och Tomas tog en fin tredjeplats. Följande text och bild är hämtat från Ymer frisbees hemsida.
  • Skapad: 14 SEP 2020 14:10

"Lag-SM 2020 kan nu summeras. Det blev brons till Ymer! Blandade känslor efteråt. Å ena sidan besvikelse: Vi gick för guldet i år, men gick på pumpen i semifinalen. En kombination av taktisk miss, stolpe ut samt att inte vara bäst när det gällde mest. Å andra sidan lättnad av att ändå få med en medalj hem. Det var ju många favorittippade lag som kom långt ner i resultatlistan. Ett härligt gäng har det varit. Många skratt och fina stunder tillsammans. Helt klart något att bära med sig!

Man vinner som ett lag och förlorar som ett lag. Denna tävling är verkligen tydlig i det avseendet. Rating/Ranking är ointressant. Det gäller att prestera precis lagom bra i två hela dagar utan att få någon svacka i fel läge. Bäst hanterade Skellefteå detta vågspel denna gång! Grattis till dem och GOTT JOBBAT YMER!"
Resultat:
Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer