Hoppa till sidans innehåll

Ymers årsmöte

24 MAR 2022 09:12
Igår, onsdagen den 23 mars, hade IK Ymer årsmöte. Under årsmötet så delas det ut den finaste utmärkelsen man kan få i IK Ymer och det är Ymerjätten. 2021 års Ymerjättar blev Kjell Persson och Julia Wennersten.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2022 09:12

Kjell har varit Ymers ordförande åren 2014-2022. Kjell blev medlem redan 1964 i Ymer eftersom hans pappa var ordförande i IK Ymers Skidsektion. Han har varit med i styrelsen i Ymerhallen AB mellan åren 2005-2022. Under alla år i Ymer så har Kjell varit en mycket handlingskraftig person som har sett möjligheter i det mesta. Han tar på sig olika uppgifter såsom tex byggnation, spårröjning, tävlingsledning, bollplank och grillning. När nu Kjell slutar som ordförande tyckte Föreningsstyrelsen att det var ett ypperligt sätt att tacka Kjell för allt han har gjort för Ymer genom att utnämna honom till 2021 års Ymerjätte. Stort TACK Kjell!

Julia Wennersten hade ett makalöst år 2021! Säsongen började med att hon tog SM-guld för seniorer på 60m häck inomhus. Hon sprang på 8,25 under säsongen vilket gjorde att hon blev uttagen i Sveriges lag till inomhus EM i Polen. Uthomhussäsongen blev också den fantastiskt. Julia fick representera Sverige både på Lag-EM i Rumänien och på Finnkampen. Julia är en friidrottare som satsar allt på att bli så bra som möjligt och hon är en mycket fin representant för Ymer ute i friidrottssverige. Lycka till i fortsättningen Julia!

Under årsmötet så valdes Kjell Berggren till ordförande. Han har under flera år varit vice ordförande i Ymer. Välkommen som ordförande Kjell!

Under årsmötet delas det också ut stipendium ut Sven och Margit Andersson fond till den bästa idrottsprestationen i Borås under året. Även detta stipendium gick till Julia Wennersten. 

Följande personer blev invalda till IK Ymers Föreningsstyrelse:

Kjell Berggren ordförande

Cecilia Andersson vice ordförande

Lina Andreasson sekreterare och volleyboll

Anette Lönnfält VU

Fredrik Odelberg VU

P-O Widman VU

Kent Ericson boule

Tage Isaksson boxning

Johan Jöreteg friidrott

Maria Johansson frisbee

Per Gillber gymnastik

Cecilia Karlsson orientering

Bengt Sjögren skidor

Susanne Novenius motion

Det var 35 personer med på årsmötet och vi tackar Monika och Anette för att ni fixade våfflor till alla!

Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer