Hoppa till sidans innehåll

2019 års Ymerjättar

26 MAR 2020 13:54
Ymerjätten 2019 tilldelas Tommy Andersson och Tomas Österlund. Tomas kom med i IK Ymer som förälder till orienterande söner. Han fick snabbt uppdrag som funktionär och kom sedan också med i orienteringssektionens styrelse. Han satt tre år som
  • Skapad: 26 MAR 2020 13:54

ordförande i motionssektionen och har de senaste fyra åren suttit i föreningsstyrelsen och VU. Tomas ställer upp som funktionär på alla arrangemang, vilken sektion det än må vara som behöver hjälp. Varje år håller han i sex av Ymers tipspromenader och gör också ett stort jobb med Linnémarschen. Han har startat en otrolig viktig grupp för Ymers som heter MenInMotion. Denna grupps medlemmar är ovärderliga som funktionärer på alla Ymers arrangemang.

Tommy Anderson har varit aktiv i IK Ymer sedan 1985 då han började träna friidrott. Han var en duktig mångkampare, spjutkastare och sprang också fort på 400 m häck. Han tog snabb roller som funktionär och tränare. Han har suttit i friidrottensstyrelsen i par omgångar samt även suttit i föreningsstyrelsen. Han har ordnat en hel del sponsorer till IK Ymer, hans kontaktnät är enormt, vilket har varit och är mycket värdefullt för Ymer. Han har sett till att Ymer har fått många stora arrangemang såsom U20EM, senior-SM, flera lag-SM, Nordiska veteranmästerskapen mfl. Han är också mannen bakom Kretsloppet. När man ber Tommy något så ställer han alltid upp.

Ett stort TACK till Tomas och Tommy för vad ni har gjort för Ymer och vad ni kommer att göra för Ymer i fortsättningen. 

Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer