Hoppa till sidans innehåll

Linus Carlsson

19 FEB 2019 14:34
Vår fantastiskt duktiga discgolfspelare Linus Carlsson är just nu i USA där han kommer delta tre turneringar. Nu är han färdig med den första och vi har hämtat följande text och även bild från frisbeesektionens hemsida:
  • Skapad: 19 FEB 2019 14:34

"En snygg slutspurt blev det allt för Linus i Los Angeles: Sista rundan gick han på -9, vilket preliminärt gav 1040 i rating. Placeringsmässigt innebar det att han klättrade upp till plats 12! (Som jämförelse kan man veta att hans rating inför tävlingmotsvarade plats 14). Vi fick några ord med honom innan han somnade nyss.

Linus tycker att detta var en lagom tävling att inleda säsongen med. På de två första rundorna var det en kombination av dåligt väder och en del olyckliga disc- och kastval som gjorde att totalscoren blev något för hög. På sista rundan var både väder och beslut bättre, vilket syns tydligt på resultatet! På frågan om det var något som var extra kul med tävlingen svarar han att det kändes riktigt fint att slå storspelarna Josh Anthon och Steve Rico på den sista rundan 🙂

Att ta med sig till de kommande tävlingarna då?

”Tar med mig att jag skall tänka mer på vad jag väljer för kast, ta det kast som jag kan bäst helt enkelt!”

Ymer Frisbee passar på att gratulera hela ”husbilsligan” då alla fyra spelade tillräckligt bra för att få prispengar. Way to go guys"

Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer