Hoppa till sidans innehåll

Trevliga julavslutningar

17 DEC 2015 08:10
Nu har jag varit på julavslutningar i fyra av IK Ymers sektioner och alla avslutningarna har varit mycket roliga. Jag började med gymnastikens i Gymnastikens hus, gamla Sjuhäradshallen. Här visade alla gymnaster upp sig i olika uppvisningar. Vilken fantastiskt utveckling det har skett! En 10-årig flicka gjorde bla salto på höga bommen! Sedan var det friidrotten som hade avslutning.
  • Skapad: 17 DEC 2015 08:10

Det är "Aktivas råd" som sköter allt på denna avslutning och det är fantastiskt att se hur mycket jobb de lägger ner. Många priser delades ut bla till många som har slagit klubbrekord i någon gren och i någon åldersklass. Ett par andra priser delas också ut, bla till "Årets förebild" som gick till boxningstränaren och veteranfriidrottaren Tage Isaksson. Sedan var jag just på boxningens avslutning. Det är otroligt vilken värme man alltid möter när man kommer till boxningslokalen i Boråshallen! Denna värme står bla Anders Nygren som är ordförande i boxningssektionen för och såklart redan nämnda Tage Isaksson. Efter att jag fått smaka på både julmust, clementin och choklad åkte jag till Engelbrektshallen. Här hade volleybollsektionen sin avslutning med den årliga turneringen med "blindvolleyboll". Hur den går till ser ni på bilden. Man hänger upp mörkt tyg över näten så att man inte ser motståndarlaget och då går det ju inte heller att se när och var bollen kommer när den väl kommer tillbaka till den egna planhalvan. Det var fantastiskt roligt att se på!

När jag åkte från Engelbrektshallen så kände jag en enorm glädje. Tänk vilken fantastisk klubb vi representerar! IK Ymer är aktiv i elva olika idrotter. Alla kan hitta en idrott som passar just sig själv. Alla kan vara med på just sin nivå. Vill man tävla kan man göra det, vill man "bara" motionera så gör man det. Man kan betala en medlemsavgift och vara med i flera olika sektioner.

Jag är glad över att jag är ymerit! Nu önskar jag er alla en GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR! Julkramar till er alla från Carina (stolt idrottskonsulent på Ymergården)

Skribent: Carina Lindberg
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer