Hoppa till sidans innehåll

Ymergruppen

18 OKT 2018 09:02
Vilket härligt gäng vi var på "Ymergruppsträningen" igår! Det var andra träningen och vi var 17 personer (två av oss kom inte med på bild). Löpkoordination, intervall 10x30 sekunder med joggpaus 30 sekunder, styrketräning i ute-gymmet och rörlighet
  • Uppdaterad: 18 OKT 2018 09:02

stod på programmet. Det spelar ingen roll vilken fysisk status du har, vilken sektion du till hör i Ymer eller vilken ålder du har. Alla deltar efter sin förmåga. Varför skall du komma till Ymergården onsdagen den 24 oktober klockan 17.30 och vara med oss?

"Rörelse sätter i gång flera hälsosamma förändringar i kroppen. Man känner sig gladare, sover bättre, kan lättare hantera stress och hålla vikten. I samråd med legitimerad vårdpersonal kan motion fungera som en medicin som både förebygger och behandlar sjukdomar. Rörelse kan komplettera eller i vissa fall till och med ersätta läkemedel. Ibland är det den bästa medicinen. Aktiviteten blir en del av behandlingen. Fysisk aktivitet har bevisad effekt att kunna förebygga eller förbättra många olika sjukdomstillstånd, till exempel demens, högt blodtryck, kärlkramp, diabetes, benskörhet, reumatiska sjukdomar, ont i ryggen och depression. De positiva effekterna får man oavsett ålder eller träningsvana. Därför är det aldrig för sent att börja röra på sig. Den som är otränad kommer snabbt att bli fysiskt starkare." (Hämtat från http://www.farledare.se)

Har du någon orsak att inte komma och testa på onsdag? Varmt välkommen!

Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer