Hoppa till sidans innehåll

Fina insatser av Ymeriter på SM i beachvolleyboll!

05 AUG 2019 09:21
SM-veckan i Tylösand närmar sig sitt slut och Ymer har fina resultat att vara stolta över!

Elin Larsson ihop med Selma Robinson slutade på en suverän 4:e plats i U18 efter att ha förlorat en tajt bronsmatch med 1-2.
  • Skapad: 05 AUG 2019 09:21

Senare i veckan spelade laget även U17 där de gick rent genom gruppspelet och nådde fram till en ny semifinal. Här tog det stopp igen och Elin och Selma fick ladda om inför veckans andra bronsmatch. Denna gången gick det suveränt och de lyckades knipa medaljen på ett bekvämt sätt i tredje set med siffrorna 15-6! I denna åldersklass deltog hela 35 lag (!), mycket imponerande!

Clara Häyhänen/Linn Benjaminsson spelade U16 och slutade på plats 23 efter en 3:e plats i gruppspelet och en vinst och en förlust i B-slutspelet, i sitt första SM och första turnering någonsin!
Senare i veckan ställde Linn och Clara även upp i U15. Efter ett jämnt gruppspel stod det klart efter bollräkning att man knipit 2:a platsen i gruppen och kvalificerat sig till 8-delfinal! Väl där mötte man tufft motstånd och förlorade matchen med 0-2. Efter det vann Linn och Clara de två efterföljande placeringsmatcherna men tappade kampen om 9:e platsen! Av totalt 40(!) lag slutade alltså duon på en 10:e plats vilket är mycket imponerande och lovande inför framtiden!

Grymt jobbat säger vi till Elin, Clara och Linn och stort grattis från alla här hemma som hejat på er på avstånd! @ Beachtravels Summersmash Tylösand

Både bild och text är hämtat från Ymer volleybolls facebook-sida.

Skribent: Carina Lindberg
E-post: Adressen Gömd
.

 

Idrottklubben Ymer

 

 

Ymergården (kartlänk)      

This is a mailto link

033-24 89 24

Postadress
Ymergården, Jutabo 
507 90 Borås

 

 

Facebooksidor

 

   

 

   Frisbee
  Boxning
  Volleyboll
  Gymnastik 
  Friidrott
  Orientering
    

Postadress:
IK Ymer
Ymergården Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033248924
E-post: This is a mailto link

         Huvudsponsorer