SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer
Boxning

Börja boxas - Nybörjarkurser

Nyfiken att testa boxning? Välkommen ner till hallen för den bästa fysikträningen du kan tänka dig.

Vad behövs för att börja träna boxning?

Förutom vilja behöver du endast ha med dig träningskläder, all övrig utrustning finns i hallen. Vill du köpa egna handskar, handlindor, skor etc så prata med någon av tränarna så kan de hjälpa dig.

Nybörjarkurs

  • Nybörjarkursen är till för dig som inte tidigare varit i kontakt med boxning men är nyfiken på att testa. Det är en introduktion till boxningen och är till för alla, unga som gamla. Här lär vi oss grunderna i boxning – position, balans, slagteknik, fotarbete m.m.

Kurstillfällen 2023

Onsdagar 17.00-18.00

Ny kurs startas första onsdagen varje månad, första kursstart är 4 januari, OBS ! det viktigaste är att ni deltar i första och andra tillfället så ni kan inte börja på tillfälle tre eller fyra.

Vänligen kom 16.30 första onsdagen för betalning och registrering innan träningen börjar.

Åldersgräns nio år.

Du behöver inte föranmäla dig innan kursen, se bara till att komma i god tid innan träning för inskrivning.

Efter de fyra gångerna går du beroende på ålder vidare till diplomgrupp eller motionsgrupp. Intag i matchgruppen görs av ansvarig tränare.

Kursen kostar 200 kronor. Ingen föranmälan behövs. För att underlätta inskrivningen på plats, vänligen ta med en lapp med följande uppgifter:

  • Förnamn

  • Efternamn

Swisha gärna 200 kronor till 123 513 86 49, ange nybörjarkurs, personnummer, namn och adress.

Vad händer efter nybörjarkursen?

Efter nybörjarkursen börjar du i Diplom-gruppen, om du år under 15 år, i Sport-gruppen  för dig som är äldre. Intag i Tävlings-gruppen görs enbart  av ansvarig tränare.

Tävlings-gruppen: För dig som fokuserar på att matchboxning – fysik, teknik och sparring. Måndag, tisdag och torsdagar klockan 18.00. Du måste ha godkänt av matchtränaren innan du börjar träna med i den här gruppen.

Sport-gruppen: Motionären som vill förbättra sin kondition och för dig som behöver bygga upp fysiken inför Tävlings-gruppen. Sparring erbjuds de som är intresserade (dock ej ett måste). Blandad grupp, från 15 till 60 år.

Diplom-gruppen: Ungdomar från nio år upp till 15 år. Lär dig grunderna på ett bra sätt med kompetenta tränare.

 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners