SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer

Våra tjänster - Konferens & Aktivitet

___________________________________________

 

Konferens

 

På Ymergården erbjuder vi en rad olika sätt att hålla sin konferens eller kurs på. Se nedan för inspiration och vad som är vår nisch. För mer information och diskussion är det fritt fram att kontakta oss.

 
Dagkonferenser vår specialitet

Ymergården är en perfekt miljö för dagkonferenser, utbildning och kreativa möten. En naturmiljö som gjord för allt från utbildningar, seminarier och enklare träffar till ledningsmöten och avdelningskonferenser för upp till 50 personer.

Här kan ni låta kreativiteten frodas i en lugn, naturskön och avspänd miljö. Det gör upplevelsen både rofylld och inspirerande. Ymergården är en plats för goda resultat, engagemang, trivsel och gemenskap. Ni har dessutom stora möjligheter att välja bland våra friluftsaktiviteter, skapade för kul teambuilding under avslappnade former.

 

Här får ni vara ifred – om ni vill

Här konfererar du i en unik miljö – nära stadens puls, men ändå långt ifrån. Ymergården har ett avskilt, naturskönt läge där du och din grupp alltid disponerar hela huset och kan vara helt ostörda. Vi kallar det arbetsro.

Om du längtar tillbaka till världen utanför har vi trådlöst internet och dessutom tillgång till all annan teknik som krävs för en lyckad konferens.

Den rymliga storstugan har öppen spis, direkt utgång till terrassen och plats för 50 sittande gäster. Vi har även mindre samtalsrum där du kan ha medarbetarsamtal och avskilda möten.

 

All service är skräddarsydd

I grundpaketet ingår utrustning, material, frukt och vatten. Men det sägs att man får som mest gjort när tanke och kropp är i balans och även smaklökarna fått jobba. Därför kan du boka kaffe, lunch och middag efter dina och deltagarnas önskemål hos vår konferensservice.

Vi dukar upp och serverar kall eller varm mat och dryck efter dina önskemål. Vår idé är att du bara skall behöva betala för det du beställer och det du använder. Det är en lösning som ekonomichefen brukar gilla.

 

 

 

___________________________________________

 

Aktiviteter
 

I samband med konferensen på Ymergården har du möjlighet att välja olika aktiviteter och kontaktskapande äventyr. Eller kanske föredrar ni aktiviteter där ni bara kopplar av tillsammans?

[Se film]

 

Team building

Vi har en rad olika team building-aktiviteter som vi kan anordna - ett kul sätt att öka sammanhållningen. Allt vi erbjuder är ett öppet smörgåsbord, men nedan följer exempel på vanliga paket och prisbilder.

 

Tipspromenad

Våra duktiga spårrävar sätter ut en tipspromenadbana med 12 frågor + utslagsfråga (ev kan frågorna anpassas till ert konferenstema). Banans längd kan anpassas efter den tid ni vill använda till aktiviteteten.
Pris 25:- per deltagare och grundavgift 500:-

 

Tipspromenad + grill

Samma aktivitet som ovan men med tillägget att glöden står färdig för korvgrillning när tipspromenaden är avklarad. Beräknad tid för arrangemanget är 4 timmar.
Pris 50:- per deltagare

 

Tipspromenad + aktivitetsstationer

Vi ordnar också team building-aktiviteter för större grupper (minst 20 personer). Arrangemanget består av en bana (ca 2 km) med 12 tipspromenadfrågor och 4 aktivitetsstationer. Beräknad tid för arrangemanget är 3 timmar.
Företagets personal delas upp i lag med 5-7 personer i varje och samtliga lags uppgift är att längs en bana lösa 12 frågor och 5-7 uppbyggda stationer där ett antal kluriga uppgifter skall lösas. Efter målgången kan ni välja till någon form av förtäring och prisutdelning.
Pris 125:- per deltagare (exklusive förtäring och priser). Min 20 deltagare, 5-7 personer per lag

 

Inomhusaktiviteter

Har man lite ont om tid eller helt enkelt inte vill gå ut i rådande väder och vind så går det alldeles utmärkt att köra team building-aktiviteter inomhus också. Tipspromenad, pilkastning, "tärningsspel", "ankspel", inomhusgolf är några av de saker man kan genomföra. Som berört så kan vissa av dessa aktiviteter gå väldigt snabbt och passar då exempelvis bra som uppiggare efter mat innan produktivt möte.

 

Alla priser som anges är exklusive moms. För mer information och diskussion kring aktivitetspaket är det bara att kontakta oss.

[Se film]

 

 

___________________________________________

 

Spel/motionsaktiviteter 

Möjligheter finns dessutom till en mängd spel och motionsaktiveteter. Det är bara för dig att välja, eller att hitta på något eget kul, vi hjälper dig gärna! Dusch och bastu hittar du i källaren tillsammans med rejäla omklädningsutrymmen. 

 

Boule

Prova på boule på någon av de 13 boulebanorna vid Ymergården. Vi ordnar en instruktör och kanske rentav en turnering?

[Se film}

 

Frisbeegolf

En ny och enkel sport som med frisbeens hjälp tar dig på en poänggivande och vida beryktad bana runt Ymergården.

[Se film}

 

Beachvolleyboll

Vi har tre fantastiskt fina beachvollebyoll-planer. Bollar lånar ni av oss.

 

Motionslöpning/promenad

Ta en löprunda eller en promenad på något av våra terrängspår. Långa såväl som korta rundor, och alla är natursköna.

[Se film}

 

Orientering

Ymerterrängen är fylld med orienteringsskärmar som bara väntar på att bli hittade. Ni får karta och kompass av oss.

[Se film}

 

Skidåkning

Vintertid har vi skidspår runt knuten. 

[Se film}

 

Bastubad

Efter utomhusaktivitet är det aldrig fel med bastu. Detta finns direkt i anslutning till våra omklädningsrum.

 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners