SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer

Träning

Torsdagsträningen (April - Oktober) Träningsgruppen

Orienteringsträning för ungdomar under 12 år (och vuxna nybörjare). Från nybörjarenivå till det att man börjar klara av att orientera på egen hand.
Svårighet: Vit

Orienteringsträning för ungdomarna (från 12 år) och vuxna. Träningsgruppen för dem som klarar av att orientera själva. Nivåanpassade träningar, ibland tillsammans med andra orienteringsklubbar i Boråstrakten.
Svårighet: Gul - Svart
 
Vi har träningstillfällen både för vanlig Orientering och ibland Mountainbikeorientering. 

 

 

Vill du veta mer om vad orientering är?

På orienteringsförbundets sida finns en bra sida som tar upp information om hur man orienterar, vilken utrustning som används, informationer om hur tävlingar fungerat etc. Ta gärna en titt:

http://www.orientering.se/sa-funkar-orientering/ 

Tävling

Information om tävlingar

 

Eventor

Anmälan till tävling görs i Eventor. Anmälan görs i god tid innan tävling. Oftast skall anmälan vara gjord en vecka innnan tävling för att få delta i tävlingsklass. Mer om det finns beskrivet i informationen för respektive tävling.

 

Saknar du inloggning till Eventor eller vill ha hjälp med att göra en tävlingsanmälan? Tag kontakt med någon Ymerit du känner eller kontakta oss på mail ikymerol@google.com för mer information och hjälp.

 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners