SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer

Silvermedalj till Gunnel på Veteran-VM!
2023-08-22 22:06
Fyra Ymeriter representerade IK Ymer OL på årets Veteran-VM i Slovakien under den gångna veckan, Gunnel och Bengt-Åke Svensson, Anders Kumlin och Kent Jogeland.
 
Gunnel gjorde nog sitt bästa VM av de 15 hon deltagit i, med en silvermedalj (!) i D80 på långdistansen sista dagen, 4:a på medeldistansen och 7:a på sprinten.
 
Bengt-Åke gjorde också sitt bästa VM någonsin med en 18 placering i H80 i A-finalen på medeldistansen, 92 deltagare i klassen, 22:a i sprinten men tyvärr överhoppning av kontroll på långdistansen.
 
Anders Kumlin placerade sig i C-finalen i H70 som 16:e i sprint, 20:e i medel och 24 i långdistansen.
 
Kent hade oturen att stämpla fel i sprinten, och på skogskvalet hade han oturen att skada sig i benet så han kunde inte starta i de bägge finalerna på skogsdistanserna.
 
Veteran VM gick runt staden Kocsice i östra Slovakien, tävlingen hade samlat 2734 deltagare från 44 nationer och gick i 25-30 graders värme alla tävlingsdagarna, fem tävlingar avverkades, 2 kvaltävlingar och tre finaler.
 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners