SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer

December månads nybörjargrupp i boxning
2022-12-08 09:51

Det här december månads nybörjargrupp som testar boxning. Första onsdagen i varje månad börjar det en ny grupp. Denna gång är det 19 adepter som testar på boxning under en månad.

Bilden är hämtad från IK Ymer boxnings facebooksida.  

2022-12-08 09:45

Vilken fin dag det är uppe vid Ymergården idag. Rimfrost, blå himmel och -8 grader!

 
BT-PLAKETTEN OCH BT-JUNIOREN
2022-12-08 08:26

När Borås Tidning presenterade de idrottare som är nominerade till BT-plaketten så är två Ymeriter med. De är alltså bland de tio bästa idrottarna i Sjuhärad. De två som är med är Linus Carlsson, discgolf, och Julia Wennersten, friidrott. Linus Carlsson har gjort en stor satsning i år genom att han har varit med på USA-touren. Han vann Swedish Open och tog silver på par-SM ihop med Josef Berg. Julia Wennersten sprang VM inomhus där hon gick till semifinal. Julias resultat, 8,14, är den fjärde bästa tiden i Sverige någonsin. 

BT utser också Sjuhärads bästa junior. Här är det åtta juniorer som tävlar om titeln BT-junioren. En av dem är Ymeriten Elin Larsson, volleyboll. Hon tog i år en plats i A-landslaget när Sverige vann Silver League. Elin tog JSM-guld i beachvolley och hon har nu flyttat till USA för volleybollspel och studier.

Skriv gärna ett mail till sporten@bt.se och rösta på våra fantastiska Ymeriter. Märk mailet med BT-plaketten eller BT-junioren. 

Julmarknaden!
2022-12-01 08:25

Stort, stort, stort TACK till alla som på något vis bidrog till att julmarknaden på Ymergården blev en sådan succé! TACK till alla deltagare som var där och gjorde några av våra aktiviteter, TACK till alla våra funktionärer, TACK till vårt fina luciatåg, TACK till alla som har bakat, TACK till alla er som har "hantverkat", TACK till alla er som har skänkt saker till vår loppis osv. Ni är alla fantastiska som stöttar vår förening. Nästa år kör vi igen!

Julmarknad söndag 27 november
2022-11-24 13:33

Ni glömmer väl inte att vi har julmarknad på Ymergården på söndag, första advent?

På bilderna ser ni bästa kranstillverkarna samt bilder från vår loppis där det bland annat finns en hel del leksaker. Det blir också lotterier, brödförsäljning, hantverk, chokladhjul, glögg, tispromenad och tomtejakt i skogen. Alla som genomför tomtejakten får en liten julklapp. Ett luciatåg kommer att sjunga klockan 13.00. Sjävklart har vi också öppet serveringen där det bla finns gröt, skinksmörgås och kakfat. 

Varmt välkomna!!!

Onsdagsvandrarna
2022-11-17 08:18
Ladda album (+6 bilder) >>

På onsdagens 7,5 km långa vandring i Borgstena fick onsdagsvandrarna studera vackra stenmurar och ormvråkens jakt efter mat, lära sig om Borgstena Allhall och skola, samt mycket om Säteriet Uddetorps historia.

Foton: Bengt-Åke Svensson

Nyheter från vår verksamhet
 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners