SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer

Ledarskapsdag 18 mars för alla Ymers sektioner!

Inspirationsdag för alla ledare/tränare i IK Ymer! Hur lär man ut sin idrott på bästa sätt när alla i gruppen är olika? Så viktigt med påfyllnad och kunskap för att orka och även utvecklas som ledare. Är du ledare i någon av IK Ymers alla sektioner så glöm inte att anmäla dig.

Solen skiner!
2023-01-27 12:02

Vilket härligt väder vi har! Solen skiner och ger en massa el till Ymergården. 107 solpaneler är uppsatta. Panelerna smälter in fint på Ymergårdens nya tak. 

Helgträningar för alla orienterare och de som vill testa orientering!
2023-01-19 09:29
 
Bra start på vårsäsongen av damlaget!
2023-01-19 09:14
Vi började vårsäsongen med att revanschera oss själva sedan vår skrala insats nere i Ängelholm i slutet på hösten. I dagens match mot Engelholm hade vi en helt annan spelkvalité och fokus än sist. Vi börjar matchen med starka och disciplinerade servar som sätter press på Engelholms servmottagare. Och även vårt egen servmottagning och vårt försvarspel sitter perfekt så vi vänder Engelholms anfall och lyckas komma till bra avslut. Första och andra set flyter på riktigt komfortabelt. Dock har vi haft stora delar av dagens trupp sjuka eller på resa under helgerna och kanske är det detta som gör att vi i senare delen av tredje set går ner en nivå, servar lite snällare och lyckas inte avgöra anfallen. Vi bjuder in Engelholm och de tar setet. Men vårt spel känns ändå stabilt så vi snackar ihop oss, påminner oss om det som gav poäng i först och andra set och kliver in i fjärde med stor beslutsamhet. Vi lyckas dra ifrån ganska omgående och tar setet ganska komfortabelt. Summa summarum gör vi en av säsongens bästa insatser. Lagspelet och i synnerhet kommunikationen fungerar riktigt bra. Vi har tränat massor på detta och det är skönt att det betalar sig. Nu har vi förhoppningsvis två veckor framför oss med en färre förkylda i truppen och kan därmed fokusera på utmaningen RIG B som blir nästa matsch 28/1 16:00 i Falköping.
Text och bilder är hämtade från Ymer Volleybolls fb.
Ymers arbetsgrupper
2023-01-12 09:58

Är det någon som vill vara med och stötta upp i någon av IK Ymers olika arbetsgrupper?

Skriv ett mail till info@ikymer.se och erbjud era tjänster.

 

Följande arbetsgrupper finns att vara med i:

  • Anläggningsgruppen. Jobbar med Ymergårdens underhåll och utveckling.
  • Spår och leder. Ser till att våra spår och leder är framkommliga och lätta att följa.
  • Borås Mud Race. Ett motionslopp i oktober.
  • Sponsringsgruppen. Är det några fler företag som vill sponsra IK Ymer? Visa vad Ymer har att erbjuda. 
  • Ymerdagen. Prova-på-dag den 13 maj.
  • Ymer konferens. Marknadsföring av vår konferensverksamhet. 
  • Jätten Ymers stig. Utveckla en aktivitetsbana i Ymerterrängen för yngre barn.
Onsdagsvandrarna
2023-01-12 09:49

Nu är träningen igång i alla Ymers olika grupper efter jul- och nyårshelgern. Bland annat har Onsdagsvandrarna gått en 7,7 km lång vandring vid Almenäs under ledning av Lasse Kihl. Nästa veckas vandring blir terrängen runt Kransmossen och den vandringen leds av Anders Kumlin.

 

Nyheter från vår verksamhet
 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners