SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer
Volleyboll

Boka bana

Ymergårdens Beachcenter - BOKA BANA HÄR

 

Vi har tre fina banor som ligger vid Ymergården. 

 

Ymergården Beachcenter Open Företagsturnering i beachvolleyboll 26 maj

Ymervolley bjuder in till vår helt nya företagsturnering 26:e maj kl 16:00 där ni som företag kan skapa ett eller flera beachvolleylag och utmana er själva och andra lag i Ymergården beachcenters mjuka sand. 

 

Det blir en härlig social kväll där vi spelar den fantastiska sporten beachvolleyboll och när sanden lagt sig kommer alla vunnit nya erfarenheter och kontakter men det kommer även finnas ett stolt guld-, silver och bronslag. Vi kommer ha skön stämning, musiken i gång, grillen tänd och vi erbjuder försäljning av korv, hamburgare och halloumiburgare till humana priser.  

 

Regler: Våra förenklade och specialanpassade spelregler för detta event är att varje lag får ha maximalt 4 spelare på planen samtidigt och ni får ha upp till 7 spelare per lag (4 på plan och 3 avbytare). Vi tillämpar “rullande byten” dvs vid egen serv byter man in en ny spelare om man är fler än 4 personer. Alla lag spelar i samma klass oavsett dam-, herr- eller mixlag. Vårt motto är att ha skoj så slagbedömning och andra avancerade regler skippar vi denna kväll. 

 

Anmälan sker till ymervolley@outlook.com. Kostnaden är 500:-/lag, det är begränsat antal lag som kan deltaga så anmäl er i tid för att säkra er plats. Anmälan är bindande då avgiften är erlagd till Bankgiro 927-6015 eller Swish 123 592 20 42 

Sista anmälningsdag är 21/5.  Våra diamant- och guldsponsorer som får anmäla tre lag gratis. 

 

Ni kommer även kunna i förväg boka och betala matpaket till era deltagare. Information om detta i samband med anmälan.   

 

För att öka sina vinstchanser kan man även boka en intensivkurs a’ 200 kr/lag. Då kommer någon av våra a-lagsspelare bli er egen beachvolley-PT som slipar på ditt lags taktik och teknik i samband med uppvärmning samt ger er taktiska råd mellan matcher. Denna unika förmån erbjuds gratis för diamant och guldsponsorer om ni önskar detta.   

 

 

Vi ser fram mot att träffa er vid ett härligt event med mycket skratt, svett och sandiga deltagare. 

(Företaget AB) Beachvolley tournament

Ymer Volleyboll erbjuder att hop mer er anordna en egen beachvolleyturnering i ert företag mellan era egna lag.

  1. Ni får specialpris på att boka Ymer Beachcenters alla 3 banor inklusive beachvolleybollar.
  2. Ni agerar er beachvolleypartner och ni kan få allt från enbart enkel rådgivningshjälp till att vi tar fullt ansvar för er turnering. Vi kan sköta hela upplägget om ni vill med bokning av banor och bollar, turneringsupplägg och spelschema, reglegenomgång innan start mm.
  3. Ni kan även boka er egen Beachvolley-PT som hjälper er i en intensivkurs att slipa på era anställdas beachvolleyförmåga i samband med detta event.  

Diamant och och guldsponsorer får 50% rabatt på bokning av er egen företagsturnering. Riktpris är 500:-/tim per turneringsarrangör för förberedelser och genomförande. Hör av er till ymervolley@outlook.com så skräddarsyr vi ett paket som passar behov.

 
Diamantsponsorer IK Ymer volleyboll
Guldsponsorer IK Ymer Volleyboll
Bollsponsorer IK Ymer Volleyboll
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners