SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer
Volleyboll

Boka bana

Ymergårdens Beachcenter - BOKA BANA HÄR

 

Vi har tre fina banor som ligger vid Ymergården. 

 

(Företaget AB) Beachvolley tournament

Ymer Volleyboll erbjuder att hop mer er anordna en egen beachvolleyturnering i ert företag mellan era egna lag.

  1. Ni får specialpris på att boka Ymer Beachcenters alla 3 banor inklusive beachvolleybollar.
  2. Ni agerar er beachvolleypartner och ni kan få allt från enbart enkel rådgivningshjälp till att vi tar fullt ansvar för er turnering. Vi kan sköta hela upplägget om ni vill med bokning av banor och bollar, turneringsupplägg och spelschema, reglegenomgång innan start mm.
  3. Ni kan även boka er egen Beachvolley-PT som hjälper er i en intensivkurs att slipa på era anställdas beachvolleyförmåga i samband med detta event.  

Diamant och och guldsponsorer får 50% rabatt på bokning av er egen företagsturnering. Riktpris är 500:-/tim per turneringsarrangör för förberedelser och genomförande. Hör av er till ymervolley@outlook.com så skräddarsyr vi ett paket som passar behov.

Kundanpassad beachvolleylösning

Hör av er till ymervolley@outlook.com så erbjuder vi en anpassad lösning till ett företagsevent. Det kan innebära stöd eller snabbutbildning inför ert beachvolleyspel (inkl. bollhyra), tävlingsupplägg, regelgenomgång etc. 

 
Diamantsponsorer IK Ymer volleyboll
Guldsponsorer IK Ymer Volleyboll
Bollsponsorer IK Ymer Volleyboll
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners