SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer
Volleyboll

Boka bana

Ymergårdens Beachcenter - BOKA BANA HÄR

 

Vi har tre fina banor som ligger vid Ymergården. 

 

Ymer Beachcenter Open - företagsturnering

Ymervolley bjuder in till vår helt nya företagsturnering som har premiår i slutet av maj 2023 där ni som företag kan skapa ett eller flera beachvolleylag och utmana er själva och andra lag i Ymer beachcenters mjuka sand.

 

Det blir en härlig eftermiddag och kväll där vi spelar den fantastiska sporten beachvolleyboll och när sanden lagt sig kommer det finnas ett stolt guld-, silver och bronslag. Vi kommer ha musiken i gång och grillen tänd där vi erbjuder försäljning av dricka korv, hamburgare och halloumiburgare till humana priser.

 

Varje lag får ha upp till 4 spelare på planen samtidigt och ni får ha maximalt 7 spelare per lag (3 st avbytare och 4 st på plan). Vi tillämpar “rullande byten” dvs vid egen serv byter man in en ny spelare.  Vi kommer gå igenom våra förenklade och anpassade regler innan start.

 

Under april kommer vi gå ut med exakt datum och tid men vill ni vara såker på att få plats för ert/era lag kan ni skicka en intresseänmälan till ymervolley@outlook.com Vi kommer då till er skicka mer informaition i vår i samband med att vi exponerar detta event.

Anmälningsavgiften är 500:-/lag fötutom för våra diamant och guldsponsorer som får anmäla tre lag gratis.

Ytterligare förmåner till våra diamant- och guldsponsorer är att ni innan turneringsstart får en laganpassad intensivkurs i beachvolley av en helt egen Beachvolley-PT. Er PT är en av våra aktiva spelare i vårt dam- eller herrlag och de kommer ger er behovsanpassade råd, tips och tricks där ni slipar på slagen, hejaramsorna eller matchtaktiken så ni har bästa förutsättningar att nå ert lags beachvolleyambitioner.

 

Är ni inte diamant- eller guldsponsor men ändå vill få denna intensivkurs så kostar den 200:- extra och ni betalar i samband med anmälan.

(Företaget AB) Beachvolley tournament

Ymer Volleyboll erbjuder att hop mer er anordna en egen beachvolleyturnering i ert företag mellan era egna lag.

  1. Ni får specialpris på att boka Ymer Beachcenters alla 3 banor inklusive beachvolleybollar.
  2. Ni agerar er beachvolleypartner och ni kan få allt från enbart enkel rådgivningshjälp till att vi tar fullt ansvar för er turnering. Vi kan sköta hela upplägget om ni vill med bokning av banor och bollar, turneringsupplägg och spelschema, reglegenomgång innan start mm.
  3. Ni kan även boka er egen Beachvolley-PT som hjälper er i en intensivkurs att slipa på era anställdas beachvolleyförmåga i samband med detta event.  

Diamant och och guldsponsorer får 50% rabatt på bokning av er egen företagsturnering. Riktpris är 500:-/tim per turneringsarrangör för förberedelser och genomförande. Hör av er till ymervolley@outlook.com så skräddarsyr vi ett paket som passar behov.

 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners