SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer

Välkommen till övernattningar på Ymergården!

Vi erbjuder ett lugnt och personligt boende i utkanten av Borås, mitt i ett aktivitetsområde. Du kan spela discgolf på en av Sveriges absolut bästa och finaste discgolfbanor med 27 hål. Vi erbjuder också boule och beachvolleyboll. Utrustningen hyr ni enkelt av oss. Det finns spår och leder som startar precis utanför dörren och om ni vill springa en orienteringsbana kan vi fixa det också. Det finns ett utegym som ni nyttjar fritt. 
Vintertid är det bara en backe ner till Borås Skidstadion där det erbjuds fantastiska skidspår.

Fri WIFI och gratis parkering. Fullt utrustat kök där det finns kaffe och te. Två rum med sammanlagt 20 bäddar. Tre toaletter och fyra handfat. Ett torkskåp finns också. Omklädningsrum med toaletter, dusch och bastu finns i en annan ingång. 

Kostnad 250 kr/person och natt (minimum 4 personer). Tillägg för sängkläder 50 kr och handdukar 50 kr. Sovsäck tillåts inte. Ni städar efter er innan ni lämnar. 

Vid intresse så skicka ett mail till info@ikymer.se

Om ni är fler än 20 så finns det också möjlighet att hyra "Storstugan" men då är det hårt underlag som gäller. Vid intresse så skicka ett mail till info@ikymer.se

 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners