SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer

Lokalerna

Konferenser, kurser och teambuildning i en naturlig miljöVälkommen till Ymergården, en annorlunda och nära anläggning. Här kan du genomföra kurser, konferenser och team buildning samtidigt som du och dina konferensdeltagare njuter av den friska luften och den natursköna, avkopplande miljön.

Ymergården ligger på en höjd inbäddad i lummig grönska med storslagen utsikt över de böljande ängarna. En naturlig naturnära mötesplats som vänder sig till mindre och större grupper som värdesätter närhet, naturmiljö och avskildhet – bara en kort bilresa från Borås centrum.

 

 

När du bokar in dig på Ymergårdens konferensgård disponerar du Storstugan på ca 150 kvm och upp till 70 sittande deltagare (100 personer i biosittning), ett konferensrum med plats för 18 personer, samt även det som vi kallar Lillstugan. I Lillstugan finns ett fullt utrustat kök med 18 sittplatser samt två rum till med plats för 10 personer/rum. Du kan därför dela upp din grupp om du skulle önska det. 

Med direkt utgång från Storstugan finns en terrass samt en balkong, perfekt för bensträckare och syreintag mellan arbetspassen.

 

 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners