SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer
Skidor

PM för Vasaloppsresan 2-3 mars
2024-02-28 16:53

Hej alla glada skidåkare!

Välkommen med på IK Ymers Vasaloppsresa 2024! Snart är det dags. Det skall bli härligt att få träffa er! Det är kul att vi är så många som åker med mycket Vasaloppserfarenhet. Ni som är nybörjare har många att få goda tips ifrån på resan. Resinformationen kommer här nedan, men först:

Vi har i skrivande stund 3 sovplatser lediga och 6 bussplatser. Deltagarlista finns på hemsidan www.ikymer.se , klicka på Skidor och välj Vasaloppsresor.

Info om resan:

Avfärd från Volvo på Hulta lördag 2 mars kl. 07.00.  På den stora parkeringen framför anläggningen är det parkeringsförbud men vi har fått tillåtelse att parkera på personalparkeringen. Kommer du från motorvägen är det infarten efter vanliga Volvo-infarten.

Vårt första stopp är på Rattugglan i Mariestad där vi antingen köper mat eller äter egen matsäck i bussen.

Lunch blir i Vansbro där Du även där väljer om Du köper eller äter medhavd mat i bussen.

Vidare till Berga By och Vasaloppsstarten där vi hämtar ut våra nummerlappar, kanske någon lämnar in sina skidor för vallning, där bör vi vara ca kl 15. Här stannar vi ungefär en timma.

Efter det kör bussen till de två ställen vi skall bo på.

Dels Sälens skola och en privatvilla i utkanten av Sälen.

På båda ställen finns madrasser så det du behöver ha med dig är sovsäck/sängkläder.

Vill Du bo tillsammans med någon särskild eller har önskemål om att helst bo i villan eller i skolan hör av Dig till mig så försöker jag fixa det i möjligaste mån. I villan finns katt som info för allergiker. Skulle du vara kattallergiker hör av dig så jag inte placerar dig där.

Jag vill redan nu uppmana er om ni skulle bryta Vasaloppet att omgående höra av Er till Era anhöriga, gärna till mig också. Många följer oss på nätet och de blir oroliga om de inte ser våra passeringar.

Efter loppet står bussen på samma ställe som senaste åren på Tingsnäs. Tingsnäs ligger på höger sidan om målet i färdriktningen. Gå över vägen och sen till vänster så ser du parkeringar där.

Nu är det bara att finputsa träningen och vila sig i form de sista dagarna! Själv skall jag åka upp till Vasaloppet 30 på torsdag ska inte åka själv men är med som supporter.

Jag åker inte Vasaloppet 90 heller utan står och väntar på er  i Mora. Men först ser jag fram emot att träffa er och få uppleva allt kring Vasaloppet.

Undrar Du över något är det bara att ringa mig!

Varmt välkomna med!

Ymerhälsningar

Stig Arvidsson

0705 241943 

 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners