SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer
Skidor

Resa till Vasaloppet 4-5 mars 2023......OBS - Resa till Öppet Spår finns längre ner på sidan.
Vasaloppsstarten 2022. Foto Stig Arvidsson

Häng med på IK Ymers bussresa till Vasaloppet 2023 - endast 1800 kr

 

Vi åker på lördag morgon 4 mars och anländer till Berga by vid 15-tiden efter fika- och lunchstopp på vägen. Vi brukar bo enkelt och gå upp tidigt söndag morgon för att ta oss med bussen till startplatsen. När alla passerat genom målportalen går resan hemåt med ankomst fram på småtimmarna. Väl utnyttjad tid till en mycket rimlig kostnad! Och då har vi inte berättat om hur kul vi brukar ha i bussen!!!

 

Lämna gärna din intresseanmälan omgående via länken längst ner. Anmälan till Vasaloppet sköter du själv men fråga gärna om du behöver hjälp. Alla deltagare i Vasaloppet och Tjejvasans tävlingsklass måste vara medlemmar i en klubb ansluten till Svenska Skidförbundet. Medlemspris för resa, plats på boende och frukost på söndag morgon är 1800 kr per person. Medlemsavgift för år 2023 tillkommer. Nya vänner får du på köpet!

 

Vi har 48 platser i bussen och går i turordning efter Intresseanmälan. Du kan även anmäla att du vill åka med som "turist" och får då plats i turordning om det inte blir fullbokat med åkare.

 

Reseledare är som vanligt Stig Arvidsson.

 

Klicka här för länk till Intresseanmälan

 

Intresseanmälningar kan även lämnas till sjogrenbengt52@gmail.com

Bussresa till Öppet Spår Klassiskt söndag 26 februari 2023

Vi fortsätter med vår traditionella bussresa till Vasaloppet och funderar även på en resa till Öppet spår/Klassiskt söndag 26 februari.

Lämna din intresseanmälan här nedan så får vi se om vi får ihop till gemensam transport i minibussar eller större buss. Du kan även anmäla att du vill åka med som "turist" och får då plats i turordning om det inte blir fullbokat med åkare.

 

Fråga gärna mig, Bengt Sjögren, telefon 0703-226016. Jag tänker nämligen åka mitt allra första Vasalopp i Öppet Spår 2023. Därför åker jag även med på IK Ymers träningsresa till Norge under Trettonhelgen 2023.

 

Klicka här för att komma till länken med Intresseanmälan för Öppet spår

 

Klicka här för att komma till info om träningsresan till Norge.

 

 

 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners