SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer
Friidrott

Nu är det dags att anmäla sig som funktionär för 2024

 

Våra planerade tävlingar under 2024 där vi behöver dig som funktionärer är:

  • Ymerspelen inomhus 27 januari
  • Ymerspelen - 1-2/6

 

Ymers policy

Aktiva medlemmar ska vid förfrågan hjälpa till som funktionärer under tävlingar de själva inte kan delta i.

Då många av våra aktiva är för unga för att vara med som funktionärer är det viktigt att föräldrar från alla grupper ställer upp i deras ställe. 

För att vara funktionär krävs inga förkunskaper och alla som behöver utbildning kommer erbjudas detta.

Det finns arbetsuppgifter både för nya funktionärer och de som har erfarenhet. Förutom grenspecifika funktionärer där man hjälper till med uppgifter som att mäta, kratta, skriva protokoll, lägga upp ribbor, upprop, sätta ut häckar etc har vi även ett serviceteam där man kan hjälpa till med kiosk, prisutdelning och städ.

Om det finns någon som är sjukvårdskunning eller har erfarenhet av idrottsskador har vi ett sjukvårdsteam.  Det finns något för alla.

Att vara funktionär är både roligt och viktigt. Det är vår insats som oavsett funktion gör skillnad i hur våra arrangemang/tävlingar utförs och upplevs av de tävlande och av publiken.

Inkomsten från våra arrangemang går direkt tillbaka till vår ungdomsverksamhet och bidrar till hyra av inomhushallen, tävlingsavgifter och inköp av träningsmaterial som kommer alla grupper till hands.

 

Anmälan som funktionär till Ymerspelen inomhus samt Ymerspelen 2024

Ni anmäler er enklast som funktionär genom att följa nedan länk och fylla i funktionärsformuläret.

Anmäl dig som funktionär 

 

TACK FÖR ER HJÄLP !

 

 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners