SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Ymer
Friidrott

Ymerspelen inomhus

IK Ymer Friidrott tackar alla aktiva och ledare som kom till Ymerspelen inomhus den 27/1-2024. Vi ber om ursäkt för strulet med nummerlapparna som uppstod pga tekniska problem i sekretariatet. 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tävlingsinformation

 

Efteranmälan är nu stängd i systemet. Efteranmälningar kan enbart göras av administratör vid mån av plats, tex inga fler heat skapas i löpningen.

 

Obs följande grenar har lagts till i programmet:

200m K/M

Viktkastning för klasser som kastar med vikter 4-9 kg. Viktkastning sker direkt efter sista ordinarie gren. För klasser med tyngre vikt än 9 kg kan tävling endast genomföras om egen vikt medtages.

 

Inbjudan

PM

Tidsprogram

Obs Uppdaterat tidsprogram

  • Tidsändring för M + M50 200m - nu 16.35
  • Korrigering M60 200m som hade råkat komma med två ggr i programmet - tiden som gäller är 16.25
  • Tidsändring P15 60mh - nu 13.30 tillsammans med M50
  • Tidsändring P19 60mh - nu 13.40 tillsammans med P17

Startlista

Startlista klubbvis

Resultat

 

Ymeriter - föräldrar samt aktiva som inte ska tävla missa inte att anmäla er som funktionärer. För funktionärsformulär och mer information, se sidan för Funktionärer.

 
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners